Cultura i mitjans

Lliçó de símbols al Born

L’estàtua eqüestre de Franco decapitat, combinada amb l’espai on s’exposava, ha desfermat la polèmica per superpo..

Bambi es menja

Aquests dies han coincidit dos ILP al congrés. La de la Plataforma d'Afectats per l'Habitatge i la de les associacions en defensa de les cu..

Carta oberta al Conseller en funcions, Ferran Mascarell

Honorable Sr. Mascarell, us adreço aquesta carta sense saber encara, si sereu el proper Conseller de Cultura, la meva carta és de fet..

Lliçó de tardor

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui 10 de novembre de 2011) Martí Peran: “Arribats a aquest extrem, ja és imprescindible embu..

Ara els castellers

Claret serrahima/Oscar Guayabero (Avui, 13 d'octubre de 2011) Si els castells són massa explotats turísticament podrien perdre la seva ..

Maleït Seny

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui, 22 de setembre 2011) El seny català i el “peix al cove” han fet molt de mal a Catalunya, ..

Anunciat a TV

Claret Serrahima-Oscar Guayabero (Avui, 24 d'agost de 2011) No és hora que la publicitat ens digui com podem mantenir el cotxe tan bé ..

Sordina cultural

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui 19 de juliol de 2011) “Potser Mascarell sap el que diran les 50 figures culturals, però potser n..

L'intel·lectual resistent

Claret Serrahima, Oscar Guayabero (Avui 27 d'abril de 2011) El llibre de Jordi Llovet, ‘Adéu a la Universitat', denuncia la desaparici&..

1979

TimeOut 24 d'abril de 2010 La Virreina Centre de la Imatge. Fins al 22 de juny Si hom cerca 1979 a la Wikipedia, trobarà: Un any normal..