3rs Jornades Disseny per viure: Diversitat funcional, pròtesis i cíborgs.

Aquest és el resum que Joan Burdeus de la revista Núvol ha fet de les Jornades Disseny per viure del 2018.  És tan precís i ben resumit que he decidit pernjar-ho aquí. Les il·lustracions son d'en Juan Linares. ..

Jornades Disseny per viure

Les jornades "Disseny per viure" són la continuïtat de l'exposició del mateix nom celebrada al 2015 al Museu del Disseny. L'objectiu es doble, per una banda aconseguir visualitzar projectes i professionals que estan treballant en l'entorn del disseny social i per l'altr..

PechaKucha Barcelona

Oscar Guayabero i Mich Micenmacher hem començat l'aventura d'organitzar els PechaKucha Barcelona (PK) perquè ens fascina la transmissió de coneixement, sobre tot en la seva forma presencial. La paraula, segueix sent el millor interfície d'intercanvi d'idees. Però a més, ens encanten les històries, ens agrada m..

RE-FER

DHUB Laboratori de Fabricació «Re-fer» reduir / reutilitzar / reciclar / re-localitzar / reparar / rescatar / transformar / normalitzar / mantenir / alentir Participa en els tallers de «Re-fer» els dies 21 i 22 de maig Horari: d’11 a 19 h...

Identitat Corporativa BB+GG, Beth Galí arquitectes

2008 / Client: BB+GG, Beth Galí arquitectes Encàrrec: Crear un codi gràfic per a la identificació de l'estudi. Col·laboració amb: ZitrusLab BCN..

Naming i Identitat Corporativa. Tender Media

2008 / Client: Pilar Tendero Encàrrec: Crear un naming, codi gràfic i imagen per a la identificación d'una nova empresa. Col·laboració amb: ZitrusLab BCN ..

Arts Libris. Sant Jordi 2010

Des de la Fundació Comunicació Gràfica juntament amb l’editorial Raíña Lupa i amb el suport de l’Arts Santa Mònica, ens complau presentar i convidar-vos a participar a l’Arts Libris, la primera Fira del Llibre d’Art i Disseny a Barcelona, coincidint amb la festivitat de Sant Jordi  2010.   Arts Libris és un nou esdeveniment que intenta visualitzar la gran producció de llibres d’autor, que en l’en..

Un mural sobre el món surrealista de Buñuel

L'univers poètic i surrealista de la primera època del cineasta Luis Buñuel és la base de l'obra mural de 100 metres quadrats que quatre joves artistes han instal lat en un edifici del carrer Pelayo de Barcelona, per commemorar el centenari del naixement del gran director aragonès ...