La Immaculada

Comissariat. Exposició dins del Blanc Festival de Disseny Grafic de Catalunya exposada a La Sala de Vilanova i la Geltrú, del 2 de novemdre de 2012..

Apunts d'acampada

Comissariat fet pel Cercle Artistic Sant Lluc (2011) Una selecció de quaderns de dibuix i d’apunts fets a les acampades de Madrid i Barcelona...

Passant Pàgina (El Llibre com a territori d'art)

Comissariada conjuntament amb Rocio Sant Cruz Organitzada pel Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Promoció i Cooperació Cultural, i coproduïda per Arts Libris, Raíña Lupa i la Fundació Comunicació Gràfica. Itinerància de la mostra Del 2 de febrer al 18 de març de 2012 Museu de Granollers Del 24 de març al 29 d’abril d..

Claret Serrahima. De cap a peus

Del 27 de Març al 6 de juny de 2010. Musée d'art Moderne de Céret Curadoria, disseny de l'espai i coordinació..

Helvetica. Una nova tipografia?

Curadoria juntament amb Laura Meseguer Muntatge: XNF arquietectes Grafica: Laura Meseguer AV: Mich Micenmacher, Jordi Serra Fotografies: Xavi Padrós, Oriol Rigat L’exposició mostra l’actualitat d’ús d’aquesta tipografia, nascuda l’any 1957 de la mà de Max Miedinger, la qual ha esdevingut possiblement la més coneguda del món...

Efecte Souvenir. Fetitxes de viatge, més enllà dels tòpics

2009 Dhub (Disseny Hub Barcelona) Disseny del montatge: Nug Arquitectes (Amadeu Santacana i Umberto Viotto) Disseny gràfic: Gràfica (Pa..

Arquitectures arrelades, paraules connectades

2008 Idea Lab (Grup Idea Arquitectura Corporativa) Gràfica: Cél·lula Muntatge : Idea Lab  ..

Offjectes

2007-08 Barcelona Museu de les Arts Decoratives. Andorra (Centre cultural) Gràfica: David Lorente (Actar) Muntatge: Nug Arquitectes..

Barcelona Peix de Plata

2005 FAD (per a BMW) Gràfica: BaseBcn Muntatge: Estudi Saeta..

Creuats/Cruzados/Crossed

2003. CCCB (Barcelona) Creuats / Cruzados / Crossed (Nous territoris del disseny d'avantguarda) Gràfica: David Lorente (Actar) Muntatge: Nug Arq..