Expos

Una història compartida. La marca a través de la comunicació

Va ser primera exposició per celebrar el centenari de Roca en tots els seus Galleries i se centra en la història de la nostra comunicació. Una ullada a la trajectòria de la companyia però també al transcurs de la nostra pròpia història, col·lectiva i personal.

BARCELONA GALLERY  del 8 de març a 11 de juny del 2017

ROCA MADRID GALLERY del 22 de febrer a 10 de juny del 2017

ROCA LISBOA GALLERY del 8 de març a 26 d'agost del 2017

ROCA LONDON GALLERY del 2 de març a 29 de juliol del 2017

ROCA SHANGHAI GALLERY del 8 de març a 30 de juny del 2017

Aquesta exposició mostra el recorregut que ha tingut la comunicació de la nostra marca a través de les diferents èpoques que configuren aquests 100 anys. El taller familiar creat fa un segle pels germans Roca prop de Barcelona és en l'actualitat un operador global i un referent mundial en la creació d'espais de bany.

L'exposició explora les diferents etapes de l'empresa, que són, alhora, èpoques recognoscibles de la història del nostre país.

S'analitza a més quin paper tenien aquests valors en la societat en cadascuna de les diferents èpoques. L'evolució del confort, la millora dels hàbits d'higiene, la configuració de les llars, la introducció de nous materials i tecnologies i la globalització es reflecteixen en cadascun dels anuncis, catàlegs, revistes o espots de Roca.

Amb més de 22.600 treballadors, 78 fàbriques arreu del món i presència en més de 170 mercats, Roca disposa d'una situació privilegiada per intuir com serà l'espai de bany en el futur, quines noves solucions aniran sorgint i seran sostenibles amb l'equilibri del planeta. Aquesta és una exposició que mira cap enrere, però que sobretot ens parla de futur.

A través d'un recorregut per les fites que identifiquen Roca, per la seva publicitat i els diferents materials i eines de comunicació utilitzats, es mostren els valors que han definit a Roca al llarg d'aquests 100 anys: el benestar, la innovació, el disseny i la sostenibilitat

http://www.guayabero.net/catala/expos/expo/una-hist--ria-compartida--la-marca-a-trav--s-de-la-comunicaci--.html