Expos

Banderas de nuestros bares

Una exposició de publicacions en format diari. Peces gràfiques interessants muntades en els suports que es troben en els bars per llegir el diari. Realitzada a la Festa del Grafisme 2016. 

El format periòdic és barat, el paper i la impressió són senzills, sense pretensions. Alhora, en el nostre imaginari, un diari té una lectura de veracitat, d'urgència, d'actualitat, de notícia. Aquesta lectura portada camps com el llibre d'artista o la publicitat desdibuixa els límits entre formats. Potser per això, sempre m'han agradat les publicacions en format diari però que no són tal cosa. D'aquesta mania de guardar i de la generositat de molts que m'han enviat publicacions quan han sabut que muntava aquesta exposició surt aquesta petita mostra, sense altra pretensió que compartir amb vosaltres peces gràfiques interessants.

El muntatge està inspirat en aquests suports que trobem en els bars per poder llegir el diari i penjar després per al següent client. Una mena de banderes que trobem en els nostres bars i que espero que no desapareguin.

http://www.guayabero.net/catala/expos/expo/banderas-de-nuestros-bares.html