Rituals de Resistència

Curadoria dels Projectes finals del Postgrau en Arts Aplicades Contemporànies de l'Escola Massana, Centre d'Art i Disseny de Barcelona, del curs 2022-23 05.10.2023 - 12.11.2023..

Visions of Catalonia (Designing crafts)

Aquesta edició de la Biennal reivindica l’artesania com a mètode de producció d’objectes d’ús, de caire domèstic, més enllà de la decoració o el gaudir estètic i mostra com el disseny hi intervé per a donar-los utilitat. L’eix de les propostes seleccionades se situa en la relació entre disseny i artesania, i s’hi poden trobar objectes quotidians, d..

ABCDari Mariscal

11 febrer 2021 - 28 maig 2021 Centre d'Art Alcobendas Aquesta exposició, produïda pel Centre d'Art Alcobendas sobre el treball de Javier Mariscal, s'aborda des de l'absoluta modèstia d'una mirada externa al seu estudi i cercle íntim que ja ha realitzat molt bones retrospectives, i amb la voluntat de donar a conèixer, si és possible, alguns aspectes de la seva feina que potser són menys obvis o coneguts...

Banderas de nuestros bares

Una exposició de publicacions en format diari. Peces gràfiques interessants muntades en els suports que es troben en els bars per llegir el diari. Realitzada a la Festa del Grafisme 2016.&..

Next Bath Experience. Futurs imaginatsdel bany al jumpthegap/ Roca

Exposat al Dhub des 11 d'octubre al 10 de novembre de 2017. Vam tenir més de 5.000 visitants.  El motor d’aquesta exposició/experieÌ€ncia és el concurs de disseny jumpthegap, org..

Una història compartida. La marca a través de la comunicació

Va ser primera exposició per celebrar el centenari de Roca en tots els seus Galleries i se centra en la història de la nostra comunicació. Una ullada a la trajectòria de la companyia però també al transcurs de la nostra pròpia història, col·lect..

Disseny per Viure

El disseny és una activitat plenament incorporada a les nostres vides. Vivim en un món configurat en gran part per l’esforç humà i en el qual el disseny és tan present que sovint resu..

Gràfica Canalla

Expo pirata emmarcada dins de la Festa del Grafisme 2014 a Portbou  Un repàs molt sui generis des del Dadaisme als antoglobalización, passant pel Situacionisme, el Punk, els Fluxus, els Motherfuckers, la Angry Brigade o els Provo.  ..

TRAÇ. El dibuix com a eina de coneixement

Del 7 d’octubre al 7 de desembre 2014 Arts Santa Mònica i Sant Lluc presenten l'exposició "Traç. El dibuix com a eina de coneixement" en un doble escenari...

Rambla Postal

Exposició Rambla Postal per Amics de la Rambla Muntatge: Xavier Torrent  Gràfica: Alberto Segarra..